Jokkmokks Bär AB

Jokkmokksbär


I min webbutik säljer jag sirap och teer och när jag har även torkade bär. Sirapen har inga konstiga ingredienser, bär och socker, hopkokade för att bli trögflytande och passa till mycket. Jag använder dom till smaksättare i youghurt eller på morgongröten och till desserter av olika slag. Hjortron på vaniljglass eller till ostbrickan är suveränt gott. Själv använder jag alla sorter till att ringla över en vanlig sallad, lite vinäger, lite sirap och några korn flingsalt. Som drinkbas eller att söta upp en varm dryck är ett annat användningsområde. Ja - det är bara att experimentera.

Teerna gör jag genom att blanda ett ekologiskt te med torkade bär. Bäret ger inte så mycket smak men däremot nyttiga antioxidanter och mineraler som kommer till sin rätt i den varma drycken. Det är därför viktigt att inte använda för varmt vatten och låta teet dra tillräckligt länge.

Vid köp under 500 kronor betalar du 49 kr i frakt. Vid köp över 500 kr är det fraktfritt inom Sverige.

Är du återförsäljare och har en gårdsbutik eller delikatessaffär ska du mejla mig på [email protected] så skickar jag dig mina priser för återförsäljare.

Följ mig gärna på Facebook och www.instagram.com/jokkmokksbar/
Adress:
Jokkmokksbär
Wästfeltsgatan 25
962 33 JOKKMOKK
Telefon:
070-280 68 50